Leverandører

Leverandører

Vår butikk tar inn varer fra blant annet følgende leverandører:

Belysning

Belid

Belid er et svensk produksjonsselskap med produksjon kontorer i Varberg, Sverige. Belid produserer belysning for boliger, hoteller, konferansesentre og offentlige miljøer.
belid.se

Herstal

En liten butikk som solgte halogenbelysning ble startskuddet for en fantastisk historie om elegant design og et familieforetak som vokste seg langt ut over Danmarks grenser.
herstal.dk

Halo-Tech

Halo Tech Design har siden 1994 designet lamper for den kresne forbruker som krever dansk design og kvalitet.
halo-tech.com

MS-belysning

MS Belysning ble etablert i 1964 og er en av landets ledende grossister innen belysning.
ms-belysning.no

Elektro-Armatur AS

Elektro–Armatur AS er Norges største leverandør av hjembelysning og tilbehør til dette. Elektro–Armatur AS leverer det meste innen belysning, el-materiell, lyskilder og komponenter og har et landsdekkende forhandlernett. Elektro–Armatur AS tar fram og lagerfører både standardiserte og egen designede produkter, alt tilpasset norske forhold og brukervennlighet.
ea.no

Lampgustaf

Svensk design og kvalitet. Det hele begynte i en kjeller i Bollebygd i slutten av 60-tallet, og har utviklet seg til å bli et stort firma siden den gang.
lampgustaf.se

Globen Lightning

Selskapet har gått fra å være et enkeltmannsforetak utelukkende aktivt i Sverige, til å bli en av bransjens største aktører og har hele Europa som sin salgsarena.
globen.net

Markslöjd

Markslöjd Lighting Group (MLG) er en av Nord-Europas ledende bedrifter innen belysning.
markslojd.com

Sofa

Hjort Knudsen

Hjort Knudsen tar ansvaret for hele prosessen vedrørende møbelproduksjonen. Virksomheten står selv for designet. Produktutviklingen finner sted på vår fabrikk i Vest Jylland. Her utvikler og tester vi også møblenes sittekomfort, holdbarhet av skrog/understell og funksjonalitet av tekniske løsninger. Produksjonen av møblene skjer i våre egne fabrikker. Distribusjonen til mer enn 900 forhandlere i Nord Europa skjer med våre egne lastebiler. På denne måten tar vi ansvaret for møbelet hele veien ut til butikken.
hjortknudsen.com

Saxo Living

Det er vårt mål å kontinuerlig utvikle og produsere stoppede møbler i høy kvalitet til konkurransedyktige priser, mens våre møbler oppfyller kravene til funksjon og holdbarhet for både privat og offentlig bruk. For å oppnå dette målet, bruker Saxo Living bare førsteklasses materialer kombinert med moderne produksjonsteknikk.
saxoliving.com

Stordal møbel

Menneskene bak merket Stordal og produktene Stordal fremstiller, er et resultat av vakre og krevende omgivelser i et landskap av majestetiske fjell og dype fjorder.
stordal.com

Swedese

Swedese er et klassisk svenskt møbelselskap med sterke røtter i både det private og offentlige rom.
swedese.se

Ting og Tang (Småmøbler, stentøy og lignende)

Bloomingville

Bloomingville skaper, oppdager og samler inn skjønne ting til hjemmet og hagen.
bloomingville.dk

Rikki-Tikki

Rikki Tikki Company AS ble grunnlagt tidlig i 2000 av regissør Ib Møller.
rikkitikki.dk

Ib Laursen

Ib Laursen APS er en av Skandinavias ledende trendsettere innen håndverk og interiør/eksteriør. Utvalget er bredt og gir deg utallige muligheter til å skape din egen koselig atmosfære både innvendig og utvendig med kunst og håndverk av høy kvalitet.
iblaursen.dk

Greengate

Greengate leverer produkter i livsglade fargekombinasjoner som matcher hverandre.

www.greengate.dk

Hyller og reoler

Tvilum

Tvilum er en av de største produsentene av funksjonelle platemøbler til en rimelig pris. Tvilum har et bredt utvalg av møbler fra pulter til garderober og barnemøbler.
tvilum.com

Rowico

Rowico designer, markedsfører og distribuerer møbler, hovedsakelig av tre og med høy verdi for pengene.

Spisebord og sofabord

Kleppe Møbelfabrikk

Kleppe Møbelfabrikk er en av Skandinavias ledende salongbordprodusenter, og eksporterer til blant annet Sverige, Danmark og Island.
kleppebord.com

Senger og rammemadrasser

Porolon

Porolon leverer bedre madrasser for bedre søvn. Produktet heter Sleep Away.
porolon.no