Om Z interiør AS

Z Interiør AS åpnet butikken 15.11 2012. I vår butikk på Sjøvegan i Salangen Kommune finner du belysning, skap, hyller, småmøbler, stoler, bord, stoppede møbler, nyttige interiøreffekter, reiseminner, kunst, bilder, gaveartikler med mer. Vi tar inn produkter fra anerkjente leverandører, og velger interiørartikler med sjarm og funksjon.

Ansatte

Kari Sofie Rognsaa

Z Interiør AS ble etablert av Kari Sofie Rognsaa, som er født og oppvokst i Salangen. Rognsaa er utdannet produktdesigner, interiørkonsulent og belysningsplanlegger. Hun har lenge operert som interiørarkitekt, og ønsker nå å være en solid leverandør av gode, unike og miljøriktig belysning, møbler og andre interiørprodukter.

Kari Sofie Rognsaa begynte å arbeide innen interiør og design i 1983. Fra 1992-2003 arbeidet hun innen butikkprosjektering og innredning av butikker. Fra 2003-2012 jobbet hun som konsulent på et arkitektkontor, da innen offentlige bygg, skoler, sykehjem og omsorgsboliger.

Mary-Anne Winstanley

Mary-Anne Winstanley har en lang bakgrunn innen interiør i England, og har tidligere drevet gardinbutikk. Winstanley er ekspert innen søm.

Våre tjenester

Vi tegner innredning og ominnredning av hus, påbygg osv.
Trenger du tegninger til din søknad for f.eks påbygg, bistår vi med tegnejobben.

Om oss

Z Interiør AS tar alle typer innredningsoppdrag, som for eksempel renovering av hus eller leilighet, utarbeidelse av planløsninger, møblering, belysningsplan, farge og materialforslag, pris(tilbud) og koordinasjon av fagfolk. Vi kan også innhente pristilbud fra håndverkere.